Mini Maxi toernooi 2018

Op 4 november jl werd het mini-maxi toernooi weer georganiseerd. 12 duo’s streden om de prijzen. Het werd een supergezellige middag, met spannende wedstrijden die gespeeld werden in een heerlijk herfstzonnetje. Na de wedstrijden hebben we met z’n allen gegeten en daarna werden de prijzen uitgereikt. Jason vd Kuur heeft met zijn vader de prijs gewonnen in de categorie Groen en Sem vd Water samen met zijn vader in de categorie Geel. De wisselbeker is dit jaar uitgereikt aan Jason en Anton vd Kuur: niet alleen de meeste games gespeeld, maar ook héél sportief! De middag werd afgesloten met 2 fanatieke potjes “rondje om het net”. Het was weer ouderwets geslaagd!

Jeugdnieuws in het kort

De jeugd is in volle gang bezig met de competitie. Er zijn dit najaar 5 teams namelijk rood, groen en 3 geel (jongens, meisjes, en mix)  De Worldtour (rood) is 09 september weer bij ons op de club geweest, in Amerikaanse stijl. Verder gaat het met de andere teams ook goed. Ze winnen en ze verliezen maar de sfeer is erg goed en dat is het belangrijkste! Leuk om te zien dat wat ze tijdens de trainingen van Erik geleerd hebben nu in praktijk brengen tijdens de wedstrijden. Naast de competitie komt ook het JETK er weer aan in de herfstvakantie. (zie flyer op de site)Wij wensen dan ook alle jeugdspelers nog heel veel succes met de verdere competitie en het JETK.

Groetjes namens de Jeugdcommissie !